Duikopleidingen

Binnenkort starten de nieuwe duikopleidingen. Geef je op dan kun je deze zomer nog duiken!

PADI
Duikteam Aqualove
Wijk bij Duurstede

Nieuws

Duiken

Duikopleidingen

Introductieduiken

Activiteitenkalender

Foto album

Contact

Links

 

 

 

Duiken:
Open Water Diver: Je leert de beginselen van het duiken. Na het behalen van je brevet mag je zelfstandig duiken. De opleiding bestaat uit 3 onderdelen: theorie (zelfstudie), zwembad en buitenwater. Je kunt de opleiding afronden in 5 weken, maar het kan ook sneller . De cursus kost € 399,- incl. cursusmateriaal en brevet.

Advanced Diver: Duiken heb je al geleerd, maar kun je ook duiken in bijzondere omstandigheden? In 5 duiken maak je kennis met andere omstandigheden, zoals b.v. nachtduiken, navigeren of Nitrox. De cursus kost € 225,- incl. cursusmateriaal en brevet.

Rescue Diver: Duiken is een veilige sport. Dat komt omdat we de nadruk leggen op het voorkómen van problemen. Maar als er iets misgaat is het goed om te weten hoe te handelen. Dat leer je in deze cursus. In theorielessen en zwembadlessen oefenen we rustig de benodigde vaardigheden. In de buitenwateroefeningen worden deze vaardigheden gebruikt in de scenario's die we oefenen.
De cursus kost € 299,-

Divemaster: Wil je divemaster worden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

EFR: Weet jij wat je moet doen als je een ongeluk ziet gebeuren? Als je een Emergency First Responce (EFR) opleiding hebt gevolgd weet je hoe je slachtoffers moet helpen. 
EFR leert je op een eenvoudige manier praktische en nuttige vaardigheden om de slachtoffers bij te staan tot deskundige hulp arriveert.  We leren je mond-op-mond beademing en hartreanimatie. Daarnaast leer je omgaan met verstikkingen, brandwonden, bloedingen en nog veel meer.
De cursus duurt twee dagdelen en kost € 129,-.
Deze cursus is ook zeer geschikt en leerzaam voor niet duikers.

EFR incl. Care for children: De basis EFR zoals hierboven beschreven, met speciale aandacht voor de hulpverlening aan jonge kinderen. Drie dagdelen voor € 159,-.

Specialty's:
Nitrox: Zoals je hebt geleerd neemt je lichaam stikstof op tijdens het duiken. Door te duiken met zuurstofverrijkte lucht, zg. Nitrox, kun je langer onder water blijven. In deze cursus leer je in een halve dag hoe je hier mee om moet gaan.
Cursusprijs € 89,- excl duiken
Optioneel 2 buitenwaterduiken € 70,-.

Peak Performance Buoyancy:
2 duiken waarin je perfect leert uittrimmen. Theorie en 2 buitenwaterduiken € 99,-

Voordelen van leren duiken bij Duikteam AquaLove:

- persoonlijke aandacht
- max. 4 cursisten
- planning in overleg
- wereldwijd erkend PADI brevet

Neem voor meer informatie contact op met

Ton van Luijk of
Arieke van den Brink

Email info@duikteam-aqualove.nl

tel 0343-578629
mobiel 06-20620100

EFR Logo

 

 

 

 

Project AWARE Logo - Color